luni, 8 februarie 2010

Zooey Deschanel - a list of her own

Pana acum am tot facut legatura intre lumea fantastica a filmelor si cea reala dar incredibil de frumoasa a obiectelor handmade, intotdeauna pornind de la filme si mergand spre handmade.
Lucrurile s-au schimbat acum cateva zile cand vazand Bascuta Zooey facuta de CasacuCadouri m-am sintit inspirata sa pornesc procesul in sens invers si sa gasesc si alte obiecte care sa o completeze.


1. Vintage italian sunglasses 2. Basca mod(erna) Zooey 3. Gray Skinny Bunny dress 4. Rainbow Vintage Sandals


Dar poate va intrebati cine e Zooey Deschanel si de ce merita tocmai ea sa fie sursa de inspiratie? Aici raspunsul e simplu. Pentru ca-mi place mie de ea :)
1. Urban Candy Tuxedo Dress 2. Aureille Milinery Bloom hairpiece 3.Vintage flower buckle belt 4. Mod yellow tree pocket mirror


Imi place de Zooey pentru ca e genul de tipa care stands out in a crowd, chiar si atunci cand e pe covorul rosu inconjurata de actrite mult mai faimoase. Imi place ca indiferent de filmul in care joaca (preferatele mele ar fi Tin Man si The Hitchhicker's guide to the galaxy) aduce rolului o parte din propria sa personalitate.1. Mod hair pins 2. Cercei cirese 3. Gadget cozy 4. Vintage two-in-one combo

Si nu in ultimul rand imi place pentru ca stie sa cante si o face foarte bine alaturi de M. Ward in grupul She and Him.
Enjoy.

SHE & HIM - "WHY DO YOU LET ME STAY HERE?" from Diaspro on Vimeo.

4 comentarii:

 1. Oeeh! I have no idea what you wrote, but the items are gorgeous! Such a lovely selection!! Thank you very much for adding my belt :)

  RăspundețiȘtergere
 2. si mie imi place Zooey! multumesc pentru atentia acordata bascutei :)

  RăspundețiȘtergere
 3. si faina selectie de produse- ma bucur ca sunt si romanesti, nu doar etsy-made

  RăspundețiȘtergere
 4. Sweet! :) Multumesc:) Foarte dragutz blogul!

  RăspundețiȘtergere