duminică, 17 ianuarie 2010

Sa ma prezint

Eu sunt Zazine, am 23 de ani si sunt aproape de a termina un master in Istoria Artei.
Pana acum am incercat toata treaba aia clasica cu integrarea in societate, slujba si responsabilitati si, din fericire, am ajuns repede la concluzia ca nu e de mine. Asa ca m-am decis sa fiu complet imatura si sa fac doar ceea ce imi place – sa fac un blog despre toate lucrurile care ma pasioneaza si ma inspira:

Imi plac lumile “paralele” din filme – sa ma pierd de realitate in cea mai ludica experienta a calitatii de spectator.
Imi place sa fac liste – asa cam ca tipului din High Fidelity – liste cu filme, carti, muzica, artisti, retete, dorinte sau pur si simlu lucruri frumoase.
Imi place sa fac lucruri frumoase – si daca se poate si putin folositare – si imi place sa salvez viata obiectelor vechi, obosite si plictisite.
Imi plac lucrurile gratis de pe net – in special, tot ce se poate printa din bunavointa artistilor care populeaza lumea magica a www-ului.
Imi plac acele proiecte Do It Yourself prin care imaginatia si talentul de bricoleur al omului e rand e pus grav la incercare.
Si nu in ultimul rand imi place sa gatesc – strict fara carne de aproape 10 ani de zile.

Acestea sunt lucrurile care imi populeaza universul si care ma ajuta sa fiu bucuroasa in fiecare zi, iar acestea sunt lucrurile despre care scriu, in speranta ca nu sunt singura out there care mai crede in Frumos.

Cheers,

Zazine

2 comentarii: