duminică, 17 ianuarie 2010

Lemony Snicket - a series of unfortunate events

Lemony Snicket este un film grozav de aventuri, cu si pentru copii. Are de toate: copii destepti, adulti cam prostuti, un personaj negativ care ii urmareste pe micuti, un unchi pasionat de serpi, o matusa speriata de tot ce o inconjoara, un teatru cu actori prosti, o nunta si ,mai ales, decoruri exceptionale.

Tocmai pentru asta l-am ales in deschiderea seriei de "Lumi paralele" in care incerc sa gasesc obiecte reale, concepute si create de artizani care sa reflecte atmosfera dintr-un film - mici lucruri frumoase care sa transforme universul fantastic intr-unul tangibil.

Pentru un film tras in totalitate in studio, decorurile exterioare sunt extrem de realiste. Iar interioarele caselor nu se lasa mai prejos - pline de imaginatie si sustinand complet atmosfera povestii.




Imi place pentru ca trateaza lucrurile iesite din comun ca si cum ar fi absolut banale. Imi place ca nu de lasa datat, combinand mode si obiecte din diverse epoci. Imi place mai ales povestitorul, caruia ii pasa sincer de soarta copiilor Baudelaire si de a noastra, a privitorilor. Imi place pentru ca este un film care stie ca nu are nevoie de ancorele culturii populare pentru a spune o poveste credibila.


De la stanga la dreapta: 1. Silhouettes Needlepoint Kit 2. Chandelier Wall Decal 3. Here Comes the Steampunk Sun necklace 4. Coral Snake glass bead crochet necklace 5. Vintage Dark-brown leather boots 6. Wonderfull Steampunk Spyglass necklace
1. Typewriter vintage ceramic tile coasters 2. Squiggly Organic ceramic pendant 3. Wendy 4. Steampunk Brooch 5. Chandelier earings

Un comentariu:

  1. Thanks sooooooo much for including my photograph Zazine, it's a beautiful post ;)
    Mogur

    RăspundețiȘtergere