marți, 26 ianuarie 2010

Coraline

Un mini-interviu cu tipa care s-a ocupat de costume, crosetand cu andrele subtiri cat un fir de par, mi-a starnit interesul pentru Coraline. Un film facut in intregime "de mana", unde totul e 3D pe bune pentru ca personajele si decorurile sunt construite nu doar desenate.


1. Coraline doll pattern 2. Cercei pisici 3. The black cat print 4. Ninja Meow

Si uite-asa am ajuns sa bucur copilul din mine cu un film naiv si frumos colorat despre o fetita care nu are cu cine sa se joace. Are de ales intre partintii muuult prea ocupati, un baiat din vecini prea vorbaret si niste vecini curiosi, dar descopera o lume in care totul e asa cum si-a dorit si care e to good to be true. Pe bune.



1. Cercei tea partz 2. Mouschka 3. Dollhouse miniature wall shelf 4. Paddington bear-style jacket

Si trebuie sa recunosc ca in ciuda culorilor, filmul are in cea mai mare parte o atmosfera intunecata, provocatoare de goosebumbs. La urma urmei e genul de poveste cu "ai grija ce-ti doresti..."


1. Brosa inimioara 2. Puppenhaus mit balkon 3. Scented brownie charm 4. The key

5 comentarii:

  1. Hey, iti multumesc mult ca l-ai adaugat pe Ninja Meow in acest post, sunt flatata! Cat despre filmul Coraline, pot spune ca se numara printre preferatele mele in materie de animatie, alaturi de The Secret of Kells si de The Thief and the Cobbler! Nice review ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat film! De Halloween m-am costumat in Coraline, ocazie cu care am si facut o papusa (www.breslo.ro/img/product/breslo-189389-product550xN.jpg?841862138 - nu stiu daca mai poate fi vizualizat la momentul de fata). F draguta ideea ta de lista!

    RăspundețiȘtergere
  3. Adorabila papusa !
    Am putut vedea imaginea, dar nu am gasit produsul pe Breslo :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc! Asta pentru ca papusa a fost intre timp facuta cadou :)

    RăspundețiȘtergere